Sommarmeny

Midsommarmeny 22-23 juni 2024
Trerättersmeny

Gravad Bondhamnslax med äppelsallad och honungsmajonnäs
&
Biff Tagliata på rucculabädd med stekt potatis och hyvad parmesan
&
Citroncheesecake med hallon och italiensk maräng
495 kronor

Extra:
Dippskål med Kalix löjrom (20gr), crème fraiche, gräslök, rödlök och chips. 165 kronor

Meny från och med 27 juni 2024

Förrätter

Dippskål med Kalix löjrom (20gr), crème fraiche, gräslök, rödlök och chips. 165 kronor

Antipasti med chark och ost, oliver, marmelad. 165 kronor/ stor 275 kronor

Toast Skagen på vårt vis toppad med Kalix löjrom. 165 kronor / stor 245 kronor

Timjangravad nötcarpaccio med kött från Skäggsta EKO Gård med äppelsallad, pepparrot och hyvlad Pecorino. 165 kronor

Varmrätter

Gravad lättstekt lax med färsk potatis, sparris, dill- och gräslöksmajonnäs och kallpressad örtolja. 345 kronor

Biff Tagliata (tunt skivad) svensk ryggbiff med balsamvinägermarinad på ruccolabädd med hyvlad parmesan, potatis, tomater och rostad vitlöksmajonnäs 365 kronor

Veckans pasta. V26. Pasta med färskost, vitlök, plommontomater, parmesan och basilika (med rostad parmaskinka) 195 kronor/245 kronor.

Dryckesförslag presenteras på restaurangen, ett urval av våra egenimporterade italienska kvalitetsviner.

Barn upp till 12 år

Pasta med köttfärssås samt en kula glass med chokladsås/hallonsås. 125 kronor

Desserter

Limecheesecake i glas med hallon och italiensk maräng. 110 kronor

Chokladfudgekake mad grädde och dagens bär. 110 kronor

Hemgjord chokladboll smaksatt med olika smaksättningar. Fråga personalen. 50 kronor

Classcoupe med tre kulor, sås och grädde. 110 kronor

SIA gräddglas och sorbet i vår monter. 40-50-60 kronor

Dubbel espresso Affogato med en kula vaniljglass (med Amaretto 3 cl). 75 kronor/150 kronor

CEG; Chokladboll, enkel espresso och grappa 3 cl. 170 kronor