Julavsmakningsmeny

Julmiddag avsmakningsmeny på italienskt vis.

Lördag den 5, 12 samt 19 december serverar vi ett trevligt alternativ till julbord. Fem serveringar under några timmar samt förslag på tillhörande drycker.

Vi öppnar klockan 1700 och rekommenderar ankomst senast 1830. Om det är fullt via vår ONLINE bokning kan ni mejla så kanske vi kan ta emot er ändå.

Pris per person 495 kr samt dryckespaket om så önskas.

Maximalt 18 gäster i matsal anpassad för 28 gäster för säker miljö

Välkommen!

Vinprovning.
Vi importerar italienska viner från små familjeägda kvalitetsgårdar sedan 2011 och brinner för kunskap, goda smaker och trevliga stunder. Vår importrörelse återfinner ni på http://www.italygross.se . Vi arbetar huvudsakligen mot restaurangmarknaden men alla viner går att köpa vi Systembolagets privatimport.

Vinprovning på Gamla Affären sker i stora och små sammanhang. Ibland har vi stora provningar för en förbokat grupp och jag, Susanne, håller i provningen med min kunskap som Sommelier samt vinimportör.

Du kan alltid prova vin hos oss vid ditt bort i samband med besök och middag. Vi har tagit fram en vinprovarfolder som guidar dig genom provning och vi assisterar vid bordet. Sällskap från två personer och uppåt går utmärkt.

Pris fyra röda viner inkl. antipastitallrik (förrätt) 250 kronor

Företagslunch eller middag? Mejla din förfrågan