Om oss

Tredje gången gillt som vi öppnar krog och denna gång ute på landet bland fågelsång, porlande bäckar och snöröjning.
Hos oss händer det trevliga saker. Events, provningar, gästkockar, företagsmiddagar och såklart ibland bara öppet.
Krogen har varit öppen sedan december 2018 så nu är vi inne på vårt fjärde år. Otroligt, tiden har gått fort. Under vintern öppet ojämna lördagar för våra populära vinmiddagar och på sommaren torsdag – söndag från mitten av juni.
Vi heter Susanne och Erik Molin och bor numera i närheten. Marken köptes 2017 och vi fick iden att skapa en samlingsplats, ett utflyktsmål och bidra till en levande landsbygd. Sedan dess har vi röjt och byggt varje ledig minut.
Förutom att driva krog är vi sedan några år tillbaka vinimportörer och serverar alla våra italienska viner på krogen, därav ordet Vinbar.
Se mer om våra viner på vår hemsida Italygross.se
Våra viner säljs till privatpersoner via Systembolagets privatimport.
Som restaurang kan du kontakta oss direkt via vår mejl, se hemsida.
Vi ser nu ett stort behov av övernattningsmöjligheter förutom att vi erbjuder en åkerparkering för våra gäster med husbil. Planen är att våren 2022 påbörja rivning av den förfallna gamla vedboden och bygga ett litet hus för tre små övernattningsrum. Vi tänker oss en härlig altan, däckstolar, cykel och frukost som gästen hämtar på morgonen. Cykeln kan ta dig till närliggande sandstranden vid Storsand för ett morgondopp!
Gamla garaget blir liten drejstudio och butik under sommaren om allt faller på plats.
Välkommen!