Amatörkock från Sundvall som till vardags jobbar som IT konsult men brinner för matlagning och har sitt eget INSTAGRAM konto https://www.instagram.com/ronnestigs_kitchen/
Peter jobbar med oss på Gamla Affären ibland och är en engagerad resurs med stor smaksäkerhet.
Kvällens meny:
Överraskning , Amuse Bouche med löjrom.
Vitello Tonnato – en underbar klassiker från Piemonte. Tunt skivad kalv med en krämig tonfisksås toppad med ruccola, citron, hyvlad parmesan och kaprisfrukter.
Bakad röding från Landön i Jämtland med citrongurka, gräddkokt purjolök och potatis- och palsternackspuré.
Grillad citronsockerkaka med Mascarponekräm smaksatt med Limoncello på spegel av röda bär och marängflagor och chokladspån.
Pris per person 495 kronor
Dryckesförslag när ni kommer.
Vissa anpassningar kan göras om allergi anges vid bokning.