Om oss

Tredje gången gillt som vi öppnar krog och denna gång ute på landet bland fågelsång, porlande bäckar och snöröjning. Hos oss ska det hända trevliga saker. Events, provningar, vernissage, gästkockar och såklart ibland bara öppet. Sommaren 2019 som blir vår första sommar har vi öppet torsdag till söndag från midsommar.
Vi heter Susanne och Erik Molin och har vårt sommarboende i närheten. Marken köptes ifjol och vi fick iden att skapa en samlingsplats, ett utflyktsmål och bidra till en levande landsbygd. Sedan dess har vi röjt och byggt varje ledig minut.
Förutom att driva krog är vi sedan några år tillbaka vinimportörer och kommer servera alla våra italienska viner på krogen. Se mer om våra viner på vår hemsida Italygross.se
Med jämna mellanrum anordnas resor till Italien för dig som är intresserad av det riktiga Italien med allt det innebär. www.viaggio.nu
Den gamla affären byggdes under 1950 talet och drevs fram till 1965. Sedan har den används som bostad men stått obebodd under många decennier.
Vi kommer skapa mat med lokala råvaror samt inspiration från Italien. Små menyer som byts hela tiden.
Våra ledord är  värdskap, kunskap, goda viner och god redig mat.  Välkommen!