Avsmakningsmeny med Johan Backeus

Middagen genomförd och det blev en fullträff såklart. Tack Johan och Birgit samt alla gäster som åt, njöt och trivdes!

VI ÄR STOLTA att kunna välkomna Sundsvallsbördige Årets kock 2017 Johan Backeus tillsammans med hustru Birgit till oss för att skapa en avsmakningsmeny med löjrom som röd tråd genom de sex rätter som serveras. Löjrommen anländer till Bondhamn två kilometer från oss helt nyfångad från Kalix natten före middagen.

Johan Backéus är född den 27 februari 1986 och är uppvuxen i Matfors, Sundsvall. Johan har erfarenhet från restauranger som Aveqia, Gondolen, Restaurang BAR och Restaurang Lux i Stockholm. Totalt har Johan ställt upp i Årets Kock sex gånger och förutom segern i Årets Kock 2017 kom han till semifinal 2012, tog silver 2013, var i final 2014 och tog silver 2016.

Vi har två sittningar lördagen den 5/10. Klockan 1500 samt 1900. Antal gäster per sittning är 25 personer och alla sitter inomhus vid gemensamma bord. Bokade sällskap sitter självklart tillsammans och måste anges vid bokning.