Herrgårdsweekend med en fläkt av Italien

Börja sommaren med en härlig minisemester i herrgårdsmiljö på Söråkers Herrgård samt vinprovning och middag på Gamla Affären i Västerå cirka 15 minuter från Söråker. Ankomst lördag den 1 juni klockan 1500 och utcheckning söndag den 2 juni 2019.

Allt det här ingår:

Ankomst till herrgården från klockan 1500 där eftermiddagsfika är uppdukat i salen. Under eftermiddagen finns möjlighet att bada i Spa bubbelpooler och kanske unna dig ett glas bubbel.

Klockan 1830 kör bussen fram för att skjutsa dig till Gamla Affären i Västerå där du serveras ett glas kyld Franciacorta, italienskt bubbel på altanen. Därefter väntar dig en vinprovning med italienska kvalitetsviner samt en tre rätters meny med lokala råvaror och italiensk inpiration.

När kvällen är över blir du skjutsad tillbaka till Söråkers Herrgård där mjuka kuddar väntar dig.

På morgonen före frukost för de som vill har vi ett underbart yogapass arrangerat för er utomhus med Catarina Karlsson som lärare. (finns inomhusalternativ vid kallt väder). Catarina är diplomerad yogalärare i yin och ashtanga med ayurveda som grund. “Rörelse möter stillhet i ett fint flöde där man startar med ett dynamiskt yangflöde för att sedan gå över till yinyogans mjuka vila”

Vill man ta en promenad före utcheckning klockan 1200 finns vandring längst havet i närheten.

Pris i dubbelrum för hela arrangemanget.
1495kr per person
Enkelrumstillägg och tillgång fråga receptionen.

Övrig information:
Tillkommer dryck till middagen.
Tag med egen yogamatta
Begränsat antal platser.

Bokning genom Söråkers Herrgård

info@sorakersherrgard.com 060-408 40